top of page

Cos - Ànima - Esperit

MLC09.jpg
Cos

Cicles de 10 sessions

en sessions individuals

o de grup.

Cos

Una aposta pel respecte, la salut i la flexibilitat

El cos, receptacle que sosté i expressa pensaments, emocions, sentiments, records, és fruit d’una història personal, familiar i col.lectiva. També és receptacle de llum, de qualitats i d’una gran saviesa.

MÈTODE D’ALLIBERAMENT DE CUIRASSES, desenvolupat per Marie Lise

 

Labonté a partir de les investigacions de Wilhelm Reich, Therese Bertherat i altres. Els exercicis que formen part d’aquest mètode psicocorporal tenen com a funció obrir, estirar i reequilibrar les diferents cadenes musculars, juntament amb el sistema de fàscia, amb l’objectiu d’aportar consciència corporal, flexibilitat i revitalització. Amb l’ajut d’instruments com ara pilotes, pals i coixins, proposa moviments a través de la respiració, l’estirament, la relaxació i el diàleg amb l’inconscient.

Anima
Anima.jpg

Consulta individual 

i formació

Ànima

Una aposta per l’equilibri, l’harmonia i la sanació

Quan parlem d’ànima parlem d’allò que anima o desanima. Parlem també d’ànims, que poden fluctuar, pujar, baixar o deprimir-se. Parlem també d’animositat, d’allò que genera conflicte, que presenta obstacle o resistència. Hi ha una dimensió de l’ànima elevada, intacta, lluminosa. N’hi ha una altra que, en contacte amb la gravetat de la terra, guanya pes, densitat, opacitat... i pot quedar afectada per les energies terrenals, d’aquí que es parli de cura de l’ànima per tal de sanar i reconèixer el propòsit de l’encarnació. Gran receptacle de passions, fluïds i vibracions, l’ànima, com la música, es pot acordar i harmonitzar. 

1.HARMONITZACIÓ ENERGÈTICA ANSCHMA

Aquesta harmonització energètica consta d’un conjunt de tractaments i eines de tradició mil·lenària per mantenir una bona higiene energètica, sanar ferides,  encaminar-se cap a una més gran transparència i poder així alinear la personalitat, l'ànima i el propòsit de l'encarnació. 

Consulta individual i formacions:

 • Taller d’iniciació a l’energètica
  Introducció teòrica i pràctica a l’estructura energètica que inclou exercicis d’higiene energètica, autotractaments i percepció de les energies subtils.
  Durada de 2 dies i mig.
  Aquest taller és un requisit previ per cursar la formació.

 

 • Formació en harmonització energètica Anschma
  Consta de cinc nivells, més dos optatius, i té com a requisit previ el taller d’iniciació a l’energètica.

 • Seminari acompanyament de l’ànima
  Aprenentatge de pautes per acompanyar en l’últim trànsit, adreçat a aquelles persones que sentin la crida d’ajudar a travessar el llindar i ajudar a néixer a un altre pla de consciència. Es tracta d’un acompanyament a la personalitat, que s’acomiada, i a l’ànima, que continua el seu camí.
  Seminari de 4 dies. 

 

 • Formació  en integració de les memòries 
  Aprenentatge específic per guiar regressions, accedir de forma segura al pla astral i alliberar les conclusions limitadores que s’han extret de les experiències viscudes i que condicionen el present. 
  Consulta individual i formació d’11 dies que es pot fraccionar en caps de setmana. 

 

 • Intensiu de tractaments d’harmonització energètica Anschma 
  Jornada on es reben tractaments d’Harmonització Energètica Anschma enfocats a la higiene energètica. 

 

 

2.EXPLORACIÓ CONSCIENT DE l’ÀNIMA

 

Mètode Samsarah, desenvolupat per Sarah Diane Pomerleau. Exploració i visualització sanadora d’àmbits diversos, entre ells l’espai dels aferraments, dels ressentiments, dels miralls, dels xacres i els òrgans dels cos. 

Consulta individual i formació de dos nivells.

Esperit
Esperit.jpg

Esperit

Una aposta per la consciència, la coherència i l’evolució

Tallers amb

teoria i pràctica

d’una jornada

L’esperit, l’element etern, es manifesta quan hi ha revelació o presència de sentit. Mou a la llibertat, a la creació i a la individuació. Troba una via idònia d’expressió a través de l’art i el repte és poder fer, de cada vida humana, una obra d’art.

 

DE L’AUTOBIOGRAFIA A L’AUTOBIOSOFIA

Com definiries la teva vida? Com un laberint, un caos, una carrera d’obstacles, un viatge exòtic, una gran aventura, una novel.la d’intriga, una prova iniciàtica, una obra d’art? Amb la perspectiva, es poden reconèixer els fils subtils que la fan coherent, que li donen màgia i relleu a través de les sincronicitats, els somnis, els símbols propis, els dons, la vocació. La recerca de sentit esdevé necessària perquè respon a un instint humà i potser la nostra vida sigui més interessant del que sembla i del que ens pensem. L’autobiosofia convida a llegir la vida pròpia des d’altres paràmetres i com una obra única o singular, dipositària de sentit i transcendència. Convida a detectar la saviesa que ens guia.

Trilogia Senyals de trànsit per la vida.

 

Tallers amb teoria i pràctica d’una jornada cadascun i que es poden fer per separat:

 

 • Senyals de dia: les sincronicitats.
  Parar atenció al llenguatge de l’atzar

  Vivim la vida en forma de peces d’un trencaclosques que no sempre sabem com encaixar per tal de comprendre el conjunt. Estem envoltats de missatges que la vida ens envia i, per això, som capaços de desenvolupar els sentits adequats per trobar-ne el sentit. És possible, doncs, entrenar la mirada i eixamplar la consciència per distingir els fils conductors, llegir els senyals significatius, descobrir els símbols propis al voltant dels quals gira la nostra vocació, el nostre potencial i el nostre destí.

 

 • Senyals de nit: els somnis
  Parar atenció al llenguatge oníric

  El món oníric és ple d’aventures que contenen informació útil per a la quotidianitat – només cal aprendre l’idioma amb el que s’expressa l’inconscient, el llenguatge simbòlic. Amb una certa guia i pautes senzilles no es tan difícil accedir, dialogar i comunicar-se amb el món interior per desxifrar els seus missatges.  Fer-ne, d’aquest món interior, un aliat i no un adversari és una tasca pacient que requereix curiositat i dedicació i que pot esdevenir un gran recurs per a gestionar la vida de la vigília.

 

 • Senyals del cos: els símptomes
  Parar atenció al llenguatge del cos

  Darrere dels símptomes s’amaga molta història, passada i futura. De vegades, és gràcies a un símptoma greu que descobrim tota una altra manera de viure, més autèntica. Altres vegades, és gràcies a un símptoma recurrent que descobrim fidelitats ancestrals. Els diccionaris donen pistes, però el sentit ocult i precís es troba a dins. Trobar-lo facilita l’acceptació i/o la recuperació.

bottom of page