top of page
AUTOBIOSOFIA

Deixa que la teva

saviesa et guiï

I can help you

SINCRONICITATS - SOMNIS - HARMONITZACIÓ ENERGÈTICA - KARMA - SANACIÓ - ESPIRITUALITAT - SÍMBOLS - EVOLUCIÓ - GUIA AUTOBIOGRÀFICA

Tenim aquí una imatge de la naturalesa triple de l’home. En cada nova encarnació, l’ésser humà es troba dins un cos humà que està sotmès a les lleis de la natura exterior. I en cada encarnació és el mateix esperit humà. Com a tal, és l’element etern que passa a través de totes. Cos i esperit estan així cara a cara.  Cal que entre ambdós hi hagi quelcom com ara la memòria, que és la mediadora entre els meus actes d’ahir i els d’avui.

 

Això és l’ànima. És ella la que conserva els efectes dels actes acomplerts en les vides precedents. És per la seva activitat que en una nova encarnació l’esperit apareix com el resultat del que les vides precedents han anat conformant. D’aquesta manera es relacionen cos, ànima i esperit. L’esperit és etern, el cos està sotmès a les lleis del món físic, en les quals s’inscriuen les necessitats del naixement i de la mort; l’ànima uneix contínuament un i altre, teixint a partir dels actes el destí.

Rudolf Steiner

About
Mariapilarfenes.jpg
QUI SÓC

Maria Pilar Fenés

Maria Pilar Fenés, llicenciada en Filologia Romànica per la Universitat de Barcelona, s’ha dedicat, en l’àmbit lingüístic, a la correcció i traducció escrita i consecutiva i a l’escriptura (llibres Autobiosofia-IAutobiosofia-II). Paral·lelament, ha seguit formacions psicocorporals i de sanació energètica que li han permès desenvolupar:

  • Una praxis terapèutica tenint en compte el cos, l’ànima i l’esperit, en consulta individual i/o adreçada a grups.

  • Una praxis docent en forma de cursos i seminaris d’harmonització energètica Anschma i del mètode Samsarah.

 

Destaca, entre les seves traduccions escrites, la del llibre Converses amb àngels (escriba: Gitta Mallasz), en col.laboració amb Marita Viscarro, obra que ha donat peu a conferències i tertúlies en diversos centres i associacions. Ha donat també conferències de temàtica energètica i literària.

Pel que fa a la traducció consecutiva, ha traduït, entre altres, a Marie Lise Labonté, Robert Nataraj Éthier, Manon Verrette, Nicolas Bornemisza, Sarah Diane Pomerleau, Guy Corneau, Daniel Meurois, Anne Givaudan.

Proposa la trilogia de tallers Senyals de trànsit per la vida al voltant de sincronicitats, somnis i símptomes.

Autobiosofia.

Senyals de trànsit per la vida

Versió catalana.

Versió castellana a Sincronia editorial.

Autobiosofia II.

Senyals de transcendència per la vida.

Versió catalana.

“Entrevista a llibre Lo íntimo y lo sagrado de Montse Batlle"

Editorial Kairós. 2013

“Acerca del último tránsito. Acompañamiento del alma y la personalidad."

Article a revista d’infermeria ROL

Contact
CONTACTE
EM POTS TROBAR A...

Moltes gràcies

bottom of page